Dovedit la nivel mondial – Cel mai bine vândut de mulți ani

Construit din materiale de cea mai înaltă calitate, conceput pentru a scoate în evidență toate avantajele tehnologiei EMS cu fir, XBody Newave a fost primul dispozitiv EMS care a combinat frumusețea, ergonomia și eficiența pentru a deschide drumul pe piața EMS cu fir. Iar succesul său la nivel mondial este dovada excelenței sale. De-a lungul anilor, Newave s-a dovedit a fi unul dintre cele mai populare dispozitive EMS din lume și este utilizat în prezent zilnic în peste 2000 de studiouri din întreaga lume.

Într-o lume în care timpul a devenit una din cele mai prețioase resurse, noi venim cu soluția pentru ca viața ta să fie și una sănătoasă, din care să nu lipsească mișcarea și alimentația adecvată!
La Kineto Studio ai parte de antrenamente adaptate obiectivelor tale, de către antrenori calificați,  într-un mediu special conceput pentru a te încarca cu energie pozitivă.
Tehnologia a avansat și în materie de fitness, astfel că, XBody te ajuta atât să slabești și să te tonifiezi într-un timp foarte scurt, cât și să îți reduci considerabil durerile de spate. Dacă îți prețuiești atât corpul, cât și timpul, ședințele EMS de la Kineto Studio sunt pentru tine!

Antrenamentul Xbody Newave EMS reduce grăsimea corporală, vă formează mușchii, vă crește rezistența și puterea, vă modelează corpul și este blând cu articulațiile. 50.000 de contracții musculare într-o singură ședință, îți antrenezi 90% din mușchi în același timp. Prin urmare, EMS este cel mai eficient antrenament de fitness din lume.