Modul de viata actual, caracterizat prin oboseala si proasta alimentatie, dezechilibreaza sistemul hormonal si produce tulburari  ca stress, tulburari de somn, constrangere si crestere in greutate.

Pe baza cercetarilor facute de expertii nostri in peste 1000 de centre, in care s-au desfasurat peste 500.000 de tratament in decurul a 15 ani, luxopunctura, are ca scop reechilibrarea organismului pentru a sterge din memorie comportamentul de constrangere in ce priveste alimentatia, inducand o stare de relaxare si ameliorarea somnului.

Luxopunctura este o tehnica reflexa, care combina de fapt acupunctura, presopunctura si shiatsu. Este un punct de intalnire intre medicina traditionala chineza si eficienta medicala din tarile vestice. Aceste tehnici  reflexe au la baza ipoteza ca, stimularea uni anumite zone specifice din corp, provoaca un reflex, ce va restabili echilibrul functional al organizmului, mai ales a sistemului limfatic, hormonal si digestiv.

Fara ac sau laser, (FARA RISC DE INFECTARE CU VIRUSI), luxopunctura actioneaza usor pe punctele reflexe ale corpului, cu ajutorul unui fascicul infrarosu. Aceasta stimulare este nedureroasa, neinvaziva, fara intepaturi si fara risc de infectie.

Sedintele de luxopunctura dureaza 30 de minute, timp in care sunt stimulate punctele reflexogene.

Datorita efectelor rapide si eficientei tratamentului, luxopunctura a atras mii de oameni in Europa si in intreaga lume.

Aceasta tehnica se practica in Europa din 1999.

Echipa noastra a adus in tara acest aparat pentru prima data in 2014.

Luxopunctura se adreseaza:

  • Pierderii in greutate – garanteaza pana la 10 kg in 12 sedinte de tratament.
  • Suprimeaza inconfortul MENOPAUZEI- tratamentul garanteaza reducerea disconfortului menopauzei in primele 3 sedinte de tratament, si suprima total inconfortul menopauzei in 10 sedinte.
  • Suprimeaza dorinta de FUMAT – 95 % garantat in 4 sedinte(cu obligativitatea de a contina inca 3 sedinte de mentinere).
  • Relaxare si ameliorarea tulburarilor de somn – inca din prima sedinta de tratament se reduce stresul si se reduce considerabil tulburarile de somn.
  • Intinerire faciala revigorand tenul si suprimand cearcanele si pungile suboculare.

Aparatul de luxoterapie utilizează fascicolul de lumină pulsată pentru a stimula centrele de energie situate pe corp. Acest aparat este utilizat pentru scaderea in greutate, oprirea din fumat, eliminarea efectelor dezagrabile ale menopauzei, relaxare si rezolvarea problemelor insomniilor şi pentru reducerea ridurilor.