Bine ai venit la

Kineto Studio

Prezentarea cabinetului si echipei

Fizio-kinetoterapie completa, multidisciplinara, eficienta cu echipamente de ultima genetatie,

Cu o experienta de peste 16 anide munca in scoli, spitale dar si in sectorul privat, in Romania si in strainatate, echipa de kinetoterapeuti va garanteaza, calitate , profesionalism si o atentie deosebita in solutionarea problemelor pe care le intimpinati. Ajutati de o tehnologie de ultima ora va vom ajutati sa va regasiti si sa va mentineti in forma optima. Va asteptam intr-un cabinet nou, luminos in care atmosfera este relaxata de incredere si munca. Alaturi de noi eforturile voastre vor fii sustinute si incurajate.

Cabinetul Kineto Studio este formata dintr-o echipa de kinetoterapeuti dinamici,experimentati si gata sa va asculte si sa va indrume pe toata durata tratamentuli poentru aobtine resultatela propuse in cel mai scurt timp. Utilizam tehnici avansate si tehnologii performante pentru a va reda miscarea dar atuul nostru este latura umana promovata in cabinet ( ascultarea,sfatuirea, urmarirea, prevenirea, sustinerea si incurajarea fiecarui pacient)

Kineto Studio

De ce sa ne alegeti

Tratamente speciale

  • Kinetoterapeuti cu experienta
  • Tehnica medicala ultramoderna
  • Amenajare premium
  • Locatie excelenta

Kineto Studio

Programare

Doriti sa faceti o programare sau aveti o intrebare?

Ne puteti gasi la numarul 0746 292 391 sau puteti completa formularul nostru online si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Programeaza-te acum